Energielabel advies

Wilt u uw woning energie-efficiënter maken? Vraag een Energielabel advies aan, waarbij ik uw vastgoed op energie-efficiëntie check en een energielabel vaststel, waarmee u energiebesparende maatregelen kunt nemen.
Energiebesparing is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn.

Energielabels voor woningen spelen een cruciale rol in het streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. Deze labels bieden een gestandaardiseerde beoordeling van de energieprestaties van een gebouw en geven eigenaren en huurders waardevolle informatie over het energieverbruik en de impact op het milieu.

Uw Bouwkundige, Marc Defares, geef energielabel advies en stelt energielabels vast

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Het nieuwe energielabel wordt bepaald volgens de NTA8800 Gebouwen-energieprestatie en geeft een nauwkeurig beeld over de energiezuinigheid aangevuld met adviezen.
Een energielabel helpt u om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken.

bel direct


Waarom een energielabel bij de verkoop of de verhuur van uw woning?

Als u uw huis gaat verkopen of (opnieuw) verhuren moet u een geldig geregistreerd energielabel hebben. Heeft u dit niet laten vaststellen, dan riskeert u een boete.

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig is (of juist niet). Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu! De kans op een goede verkoopprijs voor uw woning of huurprijs van uw vastgoed wordt met een gunstig energielabel drastisch vergroot.

Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A++++ (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, minst efficiënt) aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, triple of HR++ glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen.

Het door Uw Bouwkundige opgestelde energielabel ontvangt u in een document (pdf) waarin deze kenmerken zijn beschreven.

U kunt contact met mij opnemen voor een afspraak.

Uw Bouwkundige is gevestigd in Amersfoort, maar geeft ook energielabel advies in omliggende Gemeenten als Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld Woudenberg, Soesterberg en Soest.

energielabel a banner