Aankoopkeuring

Bent u op zoek naar een betrouwbare aankoopkeuring in Amersfoort, Nijkerk of naastliggende omgeving?
Het voldoen aan een bouwkundige keuring draagt bij aan de meldingsplicht bij verkoop en aan de onderzoeksplicht bij aankoop van een woning.
Door uw toekomstige woning te laten inspecteren, krijgt u een beter beeld van wat u koopt en dat geeft meer zekerheid. Daarnaast heeft u de beschikking over een gedocumenteerd overzicht van de te verwachten kosten, wat van pas komt bij de onderhandelingen.

Uw Bouwkundige biedt bouwkundige inspecties aan, om u een grondig inzicht te geven in de staat van uw potentiële woning.
Met gedegen vakkennis en jarenlange ervaring staat Marc Defares garant voor een gedetailleerde en objectieve analyse van uw eventuele toekomstige woning.

Waarom is een aankoopkeuring belangrijk?

Aankoopkeuring AmersfoortEen aankoopkeuring is essentieel bij het kopen van een huis. Het kan verborgen gebreken aan het licht brengen, die niet zichtbaar zijn tijdens een reguliere bezichtiging. Als professionele inspecteur voert Marc een grondige visuele analyse uit van de bouwtechnische staat van de woning, inclusief de fundering, dakconstructie, leidingen, elektriciteit en de kruipruimte.
Zo kunt u met vertrouwen een weloverwogen beslissing nemen over uw investering ofwel de nieuw aan te kopen woning.


Wat omvat een aankoopkeuring?

Als bouwkundige biedt Marc u binnen 48 uur een uitgebreide rapportage met heldere omschrijving van de bevindingen van zijn inspectie.
Met gebruik van moderne hulpmiddelen heeft Marc de expertise om zelfs de kleinste gebreken op te sporen.
Met een gedetailleerde rapportage heeft u een duidelijk beeld van eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die nodig zijn, wat u kan helpen bij het nemen van een aankoopbeslissing en/of bij het onderhandelen over de prijs van de woning.

 

In de downloadbare folder van Vakkundig Gekeurd kunt u alle informatie vinden over de aankoopkeuring  volgens de NTA 8060 norm. 

 

 

 

 

 

 


Waarom kiest u voor Uw Bouwkundige voor uw Aankoopkeuring in Amersfoort, Nijkerk of omliggende plaatsen?

U kunt rekenen op:

  • een onderzoek van een ervaren en gecertificeerde bouwkundige
  • grondige en objectieve inspecties
  • uitgebreide en snelle rapportage binnen 48 uur!
  • inzicht in de kosten van gebreken, toekomstig onderhoud, zowel achterstallig als regulier
  • een betrouwbare partner van vele tevreden klanten

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele aankoopkeuring in Amersfoort, Nijkerk of directe omgeving, kies dan voor de expertise van Uw Bouwkundige.

Wilt u uw woning verkopen? Dan is het slim om een woninginspectie, een energielabel check of een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. 

Uw Bouwkundige is gevestigd in Amersfoort, maar de regio is zijn werkgebied. Dus ook voor woninginspecties, aankoopkeuringen of bouwtechnische onderzoeken in Leusden, Nijkerk, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld of Soest kunt u contact opnemen:
Neem vandaag nog contact op om uw afspraak te plannen en met vertrouwen uw aankoop beslissing te nemen.