Bouwtechnisch onderzoek

Uw Bouwkundige biedt een uitgebreid scala aan erkende bouwtechnische onderzoeken. Of u nu op zoek bent naar een bouwkundige aan- of verkoopkeuring, advies over energielabels, begeleiding bij de oplevering van nieuwbouw of een meerjarenonderhoudsplanning voor uw VvE,
Marc Defares staat voor u klaar.


Bouwkundige keuring voor aankoop of verkoop van uw woning

Een bouwkundige keuring is een cruciale stap bij de aankoop of verkoop van een woning. Onze ervaren bouwkundigen voeren grondige inspecties uit om eventuele verborgen gebreken aan het licht te brengen, zodat u met vertrouwen kunt handelen. Lees verder op de pagina aankoopkeuring...

energielabel advies


Energielabel advies

Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker in de vastgoedmarkt. Met ons energielabeladvies helpen we u bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning, wat niet alleen de waarde verhoogt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving. Lees verder op de pagina energielabel advies...

Oplevering nieuwbouw begeleiding

Het proces van nieuwbouw kan complex zijn. Uw bouwkundige expert staat klaar om u te begeleiden bij de oplevering, zodat u zeker weet dat alles volgens de juiste normen en specificaties is voltooid.


Meeloopkeuring

Bent u op zoek naar een snelle evaluatie van een woning? Een meeloopkeuring biedt een beknopte beoordeling ter plaatse, waarbij uw bouwkundige u kan informeren over eventuele direct zichtbare gebreken.


Deelinspecties

Naast volledige bouwkundige keuringen bieden we ook deelinspecties aan, zoals inspecties van vloeren, kruipruimtes of daken. Deze gerichte inspecties helpen om specifieke problemen te identificeren en aan te pakken.


Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) voor VvE

Als Vereniging van Eigenaren ofwel kortgezegd VvE is het essentieel om het onderhoud van uw gebouw(en) goed te plannen.
De door uw bouwkundig expert opgestelde Meerjarenonderhoudsplanning biedt een gedetailleerd overzicht van het te verwachten onderhoud en de bijbehorende kosten, waardoor financiële verrassingen worden voorkomen.

Kies voor de expertise van Uw Bouwkundige op het gebied van bouwtechnisch onderzoek.

Uw Bouwkundige is gevestigd in Amersfoort, maar de regio is zijn werkgebied. Dus ook voor woninginspecties in Leusden, Nijkerk, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld of Soest kunt u contact opnemen om een afspraak te plannen.


bel direct